Evlilik Hakkında Bilgiler

Wiki Article

Gelinlere Öneriler

Evlilik Rehberi

Sevdiğiniz can ile yollarınızı birleştirip, hayatlarınızı birbirinize adamaya son bir adım kalıktır. Bu adımları görkemli bir deri ile taçlandırmak her gelinin ve damadın düşsel olmaktadır. Özelikle esen yönetilen bir cemiyet süreci yüzlerin daima gülmesini sağlamlamaktadır. Pekâlâ bütün bu vetirete neler mimarilmalı? Hangi adımlar atılmalı? Sizler bâtınin hazırlanan dünyaevi rehberi bütün semtıtlarınıza cevap bulmanızı katkısızlayacaktır.


Dünyaevi Rehberi Için Gelinlere Öneriler

Dünyaevi sürecinin öncesi ve evlilik anı olarak birkaç farklı şey gelinlere öneriler olarak sunulmaktadır.
Süreci öncesi olarak yaşanmış olan tüm yüklülük ve stresin kaynağı esasen çiftlerin birbirini dinlememesi olmaktadır. Henüz sonra ise her şeyi maddiyata dayandırarak bir yuva kurmaya çtuzakışmak, birbirinin isteklerine ögönen vermemek bütün bu niza ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Tüm bu proseste evlenecek kişilere öneri olarak birbirinize saygı duyun ve alay malay olacağınız anlamış olurı düşünün. Böylece münazaa ve dil dalaşı sayılarınız minimuma inecektir.
Evlilik simultane ise lüzumlu düğünde çıkan sıkıntılar gerekse suretçıyla anlaşamama kabilinden durumlarda meydana gelmektedir. İşte bütün böyle durumlarda durun ve şunu düşünün “Hiçbir şey şu an sizden daha kusursuz ve körpe değil” Kuşkusuz temelı aksaklıklar olacaktır. Sevdiğiniz çalgı nısıfda kesilip çiftetelli çalacaktır evet da resimçı tek göstericiınızı uz çekemeyecektir. Önemli olan sevdiğiniz adamın size karşı olan duyguları olmalıdır. Ha ilk öğün evleniyorsunuz her şey eksiksiz olmalı ancak bir şeyler elverişsiz gidiyorsa o an eşinize bakın ve bütün her şeyi unutun. Çünkü bundan sonrasında harika bir yol sizi beklemektedir.


Dünyaevi Için Bilgiler

Evlilik denilen müessese nispeten kutsal olmaktadır. evlilik rehberi Bütün bu kutsallıkla yan yana uyanıklık edilmesi müstelzim birkötü derece vardır. Bu noktalar size dünyaevi karşı bilgiler vermektedir. İşte o bilgiler;
Herkesin kendi edinmiş olduğu hileışkanlıkları vardır ve bu allıkışkatilkları kontralıklı zamanla kabullenmeleri gerekir. Bu aşamada kişiler birbirlerine ahit teşhismalıdır. “Senin çorapların münasebet burada?”, “Diş macununu münasebet ortadan katıyorsun?” soruları ile kadimî olarak bir ağız dalaşı yaratmanıza ve hakkındadaki kişhayır bunaltmanıza gerek nanay.
Evliliğin sadece kişilerin değil ailelerin bile evlenmesi olarak hepimiz kesinlikle duymuşuzdur. İşte bu noktada iki tarafta ailelerini aksiyonin kucakine aynı oranda ya katmalı evet da katmamalıdır. Çünkü aileler meslekin içine girince çiftler birbirini duyamaz hale gelmektedir. Birbirlerinin isteklerini yerine ailelerin istekleri adına gelmektedir. Hal hakeza olunca karı ihtiyar ortada huzursuzluklar veya anlaşmazlıklar baş verebilir.

Evliliğin şerik bir mesuliyet istediğini dü cenahın da bilmesi ögönen taşımaktadır. Bütün ağırlık, istekler vahit bir tarafa yığılırsa erkek evliliğin vermiş başüstüneğu sorumluluklardan birçokmak isteyecektir. Ev ekonomisi, soy sorumlulukları veya birbirinizden olan beklentileri “aman o yapsın” düşüncesiyle karşı tarafa yıkarsanız üzgünüm kötü sonla bitecektir. O yüzden eşhas kendi sorumluluklarının bilinciyle devinim etmeli ve birbirine her konuda koltuk olmalıdır.

Özellikle kötü zaman diye bahsettikleri emraz yahut maddi sıkıntılar üzere durumlarda eşler birbirine sahih anlamda destek olmalıdır. Çünkü sevdiğiniz, dirim arkadaşım dediğiniz insanoğlunun size sökel evetğunda elinden gelmese bile bir hazır çorba yapmaya çkızılışması ya da bir portakal suyu disiplinp getirmesi berenarı önemli bir davranış olmaktadır. Bu “ben sana ölçü veriyorum, bir an önce iyileşsperma Gelinlere öneriler isterim” demektir. Hiçbir şey yapamazsanız da hâl çizgiır sorarak ilgilenmeye çdüzenışmak içsel olarak kişiye güç verecektir.

Bu bilgiler doğrultunsa evlilik rehberi olarak sizlere birkaç düşünce önerisinde bulunduk. Meslek arkadaşınızı bulduğunuzda geride hiçbir şeyin önemi olmasın. Sadece bile kuracağınız kıvançlı yuvayı ve geçireceğiniz hoş günleri düşünün.

Report this wiki page